ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η ISSÉIMI Hellas έρχεται δυναμικά στον χώρο της δερμοκαλλυντικής φροντίδας , για να συστήσει στην ελληνική αγορά τα καλλυντικά προϊόντα ISSÉIMI Madrid. Τα προϊόντα ISSÉIMI είναι καινοτόμα δερμοκαλλυντικά που στηρίζουν την αποτελεσματικότητά τους στην επιστήμη της βιοτεχνολογίας και επιτυγχάνουν ανάπλαση, αντιγήρανση, λείανση των ρυτίδων, λάμψη και αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων μέσα από συγκεκριμένα πρωτόκολλα ομορφιάς.
Το μυστικό της άμεσης αποτελεσματικότητας των προϊόντων ISSÉIMI βρίσκεται στην μοναδική και εξαιρετικά καινοτόμα σύνθεσή τους που περιέχει τον πατενταρισμένο ρυθμιστικό Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα EGF (Epidermal Growth Factor ), αλλά και στην χρήση άλλων δραστικών συστατικών όπως πεπτίδια, όζον, αλόη, φυσικά εκχυλίσματα σιτηρών και φρούτων, κ.α.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο EGF ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ;

Ο EGF είναι ένας τύπος πρωτεϊνικού μορίου που δημιουργείται φυσικά στους ινοβλάστες των κυττάρων της επιδερμίδας και συμβάλλει στην ανάπτυξη και επούλωση των κυττάρων. Η βασική του ιδιότητα είναι η ανάπλαστη του δέρματος μετά από τραυματισμό. To εξωτερικό στρώμα του δέρματος ονομάζεται επιδερμίδα. Ο EGF δρα κάτω από το στρώμα αυτό, αναγνωρίζει και προσκολλάται σε έναν συγκεκριμένο υποδοχέα κάτω από την επιδερμίδα. Μόλις γίνει αυτό, οι υποδοχείς των κυττάρων του δέρματος μεταδίδουν το μήνυμα ώστε να αυξηθεί η παραγωγή κυττάρων στην συγκεκριμένη περιοχή.
Πότε ανακαλύφθηκε; Την δεκαετία του 1980 οι βιοχημικοί Stanley Cohen και Dr Rita Levi-Montalcini ανακάλυψαν τον παράγοντα EGF και μάλιστα για την ανακάλυψή τους αυτή, το 1986 βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής (Nobel Prize in Medicine).
Ο παράγοντας EGF που έχει ενσωματωθεί σε μικροσφαιρίδια των προϊόντων ISSÉIMI, μεταφέρεται άθικτος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και δίνει τα κατάλληλα ερεθίσματα στα κύτταρά μας ώστε αυτά να παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ενεργοποιείται η παραγωγή μετά από ένα τραύμα. Οι ουσίες αυτές είναι απαραίτητες για να αναπλάσουν και να χαρίσουν ένα φωτεινό και αναζωογονημένο δέρμα.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ

Η ISSÉIMI λοιπόν δεν εμπλουτίζει απλώς τα προϊόντα της με τα απαραίτητα συστατικά ανάπλασης του δέρματος, αλλά εκπαιδεύει τον ανθρώπινο οργανισμό ώστε να παράξει τα πολύτιμα αυτά συστατικά και να τα παραδώσει επιτυχώς στα βαθύτερα στάδια του δέρματος! Με αυτήν την τεχνική, μεγιστοποιείται η εκ των έσω ενυδάτωση του δέρματος, η θρέψη και η αναζωογόνηση με τρόπο μοναδικό!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η μοναδική αυτή χρήση της βιοτεχνολογίας έχει λάβει δίπλωμα ευρασιτεχνίας από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρασιτεχνίας της Ισπανίας, ενώ η παραγωγή των προϊόντων της ISSÉIMI γίνεται αποκλειστικά στα εργαστήρια Laboratorio Heber Farma, που είναι το πρώτο εργαστήριο στην Ευρώπη που περιλαμβάνει τον Επιδερμικό Αυξητικό παράγοντα στις συνθέσεις του. Η διαδικασία παραγωγής εκτελείται κάτω από τους αυστηρότερους ελέγχους, ενώ συμμορφώνεται με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 22716: 2008 (GMPs – Good Manufacturing Practices).
Η ερευνητική μας ομάδα έχει δεσμευτεί να μελετήσει και να δοκιμάσει τις τελευταίες καινοτομίες σε ενεργά συστατικά. Τα προϊόντα που αναπτύσσουμε είναι μόνο εκείνα που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά. Αυτή η διεξοδική έρευνα και ανάπτυξη πραγματοποιείται από τους καλύτερους φαρμακοποιούς, βιολόγους και βιοτεχνολόγους, όπως απαιτείται σε κάθε τέτοια προσπάθεια και πάντα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.
Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ελέγχεται κάθε χρόνο από μια εξωτερική εταιρεία διασφάλισης ποιότητας η οποία έχει αναλάβει τον έλεγχο όχι μόνο των διαδικασιών που ακολουθούνται στο σχεδιασμό του προϊόντος αλλά και των δοκιμών που διεξάγονται στα καλλυντικά μας ώστε να είναι σε θέση να εγγυηθούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή τους.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποκλειστικές συλλογές προϊόντων μας, καθώς και την επαγγελματική σειρά ομορφιάς μας, για συνεχή φροντίδα στο σπίτι, προσαρμοσμένη στις διαφορετικές ανάγκες του δέρματός σας.
Είμαστε σίγουροι πως θα τα λατρέψετε!

Η ΣΕΙΡΑ ISSÉIMI

Γνωρίστε την καινοτόμα σειρά βιοτεχνολογικών καλλυντικών ISSÉIMI μέσα από την πλήρη παρουσίαση του eshop μας