Καλλυντικά

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Μαδρίτη που δραστηριοποιείται στην παραγωγή καινοτόμων δερμοκαλλυντικών από το 1990. Αποτελεί διεθνή πρωτοπόρο στην εφαρμογή Επιδερμικών Αυξητικών Παραγόντων στις καλλυντικές συνθέσεις τις. Αποστολή της είναι να ηγηθεί στην αλλαγή της καλλυντικής βιομηχανίας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με βασικό συστατικό τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα (EGF) ανάμεσα σε άλλα πρωτοποριακά ενεργά συστατικά.

Το εργαστήριο Heber Farma είναι το πρώτο εργαστήριο στην Ευρώπη που περιλαμβάνει τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα στις συνθέσεις του. Η μακροχρόνια εμπειρία του στις συνθέσεις με EGF το καθιστούν ως ένα από τα εμπειρότερα εργαστήρια στον κόσμο στην ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών και προϊόντων δερματικής επανόρθωσης σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά.

azetabio - fw-trade.com

Η εταιρία AZETA BIO, είναι μια Ιταλική εταιρία με εμπειρία 30 ετών στον τομέα των καλλυντικών, η οποία προσφέρει πιστοποιημένα βιολογικά και οργανικά καλλυντικά για την έγκυο γυναίκα και το βρέφος της. Για τα προϊόντα της εταιρίας χρησιμοποιούνται επιλεγμένες πρώτες ύλες και ενεργά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής που ακολουθούνται, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας

(http://www.azetabio.com/en/)