Καλλυντικα

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Μαδρίτη που δραστηριοποιείται στην παραγωγή καινοτόμων δερμοκαλλυντικών από το 1990. Αποτελεί διεθνή πρωτοπόρο στην εφαρμογή Επιδερμικών Αυξητικών Παραγόντων στις καλλυντικές συνθέσεις τις. Αποστολή της είναι να ηγηθεί στην αλλαγή της καλλυντικής βιομηχανίας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με βασικό συστατικό τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα (EGF) ανάμεσα σε άλλα πρωτοποριακά ενεργά συστατικά.

Το εργαστήριο Heber Farma είναι το πρώτο εργαστήριο στην Ευρώπη που περιλαμβάνει τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα στις συνθέσεις του. Η μακροχρόνια εμπειρία του στις συνθέσεις με EGF το καθιστούν ως ένα από τα εμπειρότερα εργαστήρια στον κόσμο στην ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών και προϊόντων δερματικής επανόρθωσης σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά.

azetabio - fw-trade.com

Η εταιρία AZETA BIO, είναι μια Ιταλική εταιρία με εμπειρία 30 ετών στον τομέα των καλλυντικών, η οποία προσφέρει πιστοποιημένα βιολογικά και οργανικά καλλυντικά για την έγκυο γυναίκα και το βρέφος της. Για τα προϊόντα της εταιρίας χρησιμοποιούνται επιλεγμένες πρώτες ύλες και ενεργά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής που ακολουθούνται, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας

(http://www.azetabio.com/en/)

Βρεφικά

flori logo small - fw-trade.com

Ο όμιλος εταιριών Benley Group, παρουσιάζει το καινοτόμο FLORIBOTTLE. Ένα επαναστατικό μπιμπερό που επιτρέπει την φύλαξη της σκόνης γάλακτος και του υγρού που επιθυμεί η μητέρα να χρησιμοποιήσει για να παρασκευάσει την τροφή του βρέφους της σε ξεχωριστούς θαλάμους, ώστε να είναι διαθέσιμα οποτεδήποτε θελήσει να φτιάξει ένα φρέσκο γεύμα εύκολα και γρήγορα. Το πατενταρισμένο σχέδιο του FLORIBOTTLE επιτυγχάνει στην διατήρηση της υγιεινής του γεύματος καθώς με το αεροστεγές κλείσιμο των θαλάμων δεν επιτρέπεται η εισβολή μικροβίων και επικίνδυνων βακτηρίων. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Γλιτώνει στους γονείς πολύτιμο χρόνο καθώς μπορούν να έχουν έτοιμο το γεύμα μέσα σε 2 λεπτά!! ελαχιστοποιεί την ακαταστασία. Είναι εύκολο στην χρήση, ενώ είναι κατασκευασμένο από απολύτως ασφαλή υλικά (δεν περιέχεται δισφαινόλη-Α και φθαλικούς εστέρες).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας  (http://www.floribottle.com/?lang=en)

ican spoon logo - fw-trade.com

Η Σουηδική εταιρία KB Innover, παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν, το I can®, είναι μια  μοναδική σουηδική εφεύρεση που ωφελεί τα παιδιά που μαθαίνουν να τρώνε. Τους παρέχει τη δυνατότητα να κρατούν καλύτερα το κουτάλι και συγχρόνως τονώνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων πέρα από ό, τι παλαιότερα ήταν εφικτό. Το I can® είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενθαρρύνει τις κινητικές ικανότητές τους και να τα βοηθά να τρώνε μόνα τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή τους. το I can® ενθαρρύνει τα παιδιά να τρώνε με ευκολότερο τρόπο και λιγότερη ακαταστασία. Το I can® είναι κατάλληλο για μικρά δάχτυλα, ελαφρύ, με το ιδανικό μέγεθος, ενώ διατίθεται σε πολλά διασκεδαστικά χρώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας

(http://icanspoon.com/)

Babycup logo - fw-trade.com

Το πολυβραβευμένο, μίνι ανοιχτό κυπελλάκι, είναι ιδανικό για μικρά χέρια και στόματα, συνιστάται από οδοντίατρου και ορθοδοντικούς για βρέφη και μικρά παιδιά από την περίοδο του απογαλακτισμού και μετά. Σύμφωνα με τους ειδικούς η πόση υγρών από ανοικτό κύπελλο βοηθά για την καλύτερη ανάπτυξη και στοματική υγεία.

Κατασκευάζεται στη Βρετανία, και είναι απαλλαγμένο από BPA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας

(http://icanspoon.com/)