Αποκλειστική συνεργασία με το εργαστήριο Heber Farma

 

Η εταιρίας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την Ισπανική εταιρία παραγωγής καλλυντικών Heber Farma, με έδρα τη Μαδρίτη. Η συνεργασία έχει σκοπό τόσο την αποκλειστική διανομή των καινοτόμων καλλυντικών ISSÉIMI, όσο και την διανομή εξειδικευμένων σκευασμάτων ανάπλασης με κύριο συστατικό τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα, στην Ελληνική αγορά.

Λίγα λόγια για το εργαστήριο Heber Farma

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Μαδρίτη που δραστηριοποιείται στην παραγωγή καινοτόμων δερμοκαλλυντικών από το 1990. Αποτελεί διεθνή πρωτοπόρο στην εφαρμογή Επιδερμικών Αυξητικών Παραγόντων στις καλλυντικές συνθέσεις τις. Αποστολή της είναι να ηγηθεί στην αλλαγή της καλλυντικής βιομηχανίας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με βασικό συστατικό τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα (EGF) ανάμεσα σε άλλα πρωτοποριακά ενεργά συστατικά.

Το εργαστήριο Heber Farma είναι το πρώτο εργαστήριο στην Ευρώπη που περιλαμβάνει τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα στις συνθέσεις του. Η μακροχρόνια εμπειρία του στις συνθέσεις με EGF το καθιστούν ως ένα από τα εμπειρότερα εργαστήρια στον κόσμο στην ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών και προϊόντων δερματικής επανόρθωσης σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά.

Από το 2008, το εργαστήριο Heber Farma έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά τον μηχανισμό μεταφοράς και βιοδιαθεσιμότητας του Επιδερμικού Αυξητικού Παράγοντα που περιλαμβάνεται στις καλλυντικές συνθέσεις της, τόσο στην επιδερμίδα όσο και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, λαμβάνοντας τις παρακάτω ενδείξεις για τις ιδιότητές του:

• Επανορθωτικός
• Ευεργετικός για την ακμή
• Ευεργετικός για τις ραγάδες
• Ανανεωτικός
• Αντιγηραντικός